Het café

Geliefd bij carnavalsgroepen

Het Paviljoen, al jaren een bekend café in Aalst

Het Paviljoen is al jaren een bekend café in Aalst. Hoewel de naam naar het negentiende-eeuwse Pavillon De Régence verwijst, dateert het gebouw eigenlijk al van 1688.

Voordat onze huidige eigenaar Didier achter de toog ging staan, maakte Carlos Van den Neste van het café een echte trekpleister op de Grote Markt. Verschillende carnavalsgroepen vonden er dan ook hun thuisbasis, waaronder de oudste carnavalsgroep van Aalst: Koninklijk KAKV Lotjonslos.

light bulb at bar in cafe

De vergaderzaal boven ons café afhuren?

Contacteer ons voor meer informatie!

Plaats voor tot wel 70 personen

Vergaderzaal voor verenigingen

Het maakt niet uit of u in ons bruine café of op ons terras iets drinkt, onze streekbieren zijn sowieso het proeven waard. Die stemmen we op de seizoenen af en vernieuwen we geregeld. In totaal staan er wel 69 biersoorten op onze kaart.

Dat ons café meer is dan een plaats om iets te komen drinken, tot slot, bewijst onze vergaderzaal. Daar kunnen tot wel 70 personen plaatsnemen. Aangezien de zaal van het café zelf afgesloten is, zal u in alle rust kunnen overleggen. Stuur ons gerust een bericht als u meer te weten wil komen over de rijke geschiedenis van ons café.